• Ruime keuze uit buitenspeelgoed
  • Ophalen, verzenden, of bezorgen
  • Speelgoed bekijken en uitproberen

Dondergoor Buitenspeelgoed Achterhoek

De nieuwe Exit zwembaden rond diameter vanaf 300cm tot en met de rechthoek  van 540x250 cm allemaal leverbaar met overkapping en filter of zandfilter voor de grote modellen. kom kijken een 300 cm rond zwembad met overkapping en 540x250cm met  overkapping staan voor u opgesteld.

De nieuwste modellen EXIT ELEGANT EN INTERRA GROUNDLEVEL trampolines  zijn een bestseller. Kwaliteit, design en uitvoeringen zijn perfect. Ook de nieuwe serie Exit skelters zijn volledig in onze voorraad opgenomen, standaard met verlichting en knipperlichten. uitgezonderd de Foxy.

Veel buitenspeelgoed in eigen voorraad, een aantal hiervan staat in onze showtuin om te testen, dat vinden we belangrijk. Het voorkomt vaak een verkeerde keuze. Zie ook onze koopjeshoek voor Donders lage prijzen. Goede service staat bij ons bovenaan, Dondergoor Buitenspeelgoed gewoon donders goedVeel informatie en instructie filmpjes zichtbaar in de kolommen. De koopjes zijn soms slechte dozen, showmodellen, retourzending of lichte (lak)schade. Het product in de doos is nieuw of anders vermeld. Ook is er veel door ons gemonteerd en zullen deze afgehaald moeten worden. Voor nette goede dozen is verzending geen probleem. Bel of mail voor meer informatie, niet alles staat en kan op onze site.